Trouwlocatie Den Haag

trouwlocatie den haagZoekt u een mooie trouwlocatie Den Haag? Dan bent u bij Suiderstrand aan het juiste adres. Wij willen u graag helpen aan de mooiste dag van uw leven als trouwlocatie Den Haag. Is het al heel lang uw grote droom om te trouwen met het voeten in het zand? Bij Suiderstrand is dit mogelijk. Met een prachtige setting en romantische sfeer kunt u heerlijk genieten. Uitkijkend op de duinen van Kijkduin kunt u het ja-woord zeggen en daarna genieten van een lekkere BBQ of etentje. Suiderstrand beschikt over een hardwerkend team. Elk personeelslid van Suiderstrand is professioneel en zal er alles aan doen om uw trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u bepaalde wensen of behoeftes? Wij nemen ze graag mee in onze planning. Suiderstrand beschikt over een groot terras met veel zitplekken. Hierdoor kunnen wij veel gasten verwelkomen. Wilt u liever een kleiner en intiem feestje? Geen probleem. Wij zorgen er voor dat u niks te kort komt op uw trouwdag. 

De mogelijkheden van een trouwlocatie Den Haag

​De mogelijkheden van Suiderstrand als trouwlocatie Den Haag zijn eindeloos. Wanneer u interesse heeft bieden wij u een speciaal informatiepakket aan. Hier staat alles nog even duidelijk beschreven. Daarnaast gaan wij graag met u het gesprek aan om uw wensen en behoeftes te bespreken. Wij houden rekening met wat u graag wil. Ook na de ceremonie staan wij voor u klaar. U kunt er voor kiezen om een feestelijke barbecue te organiseren of een smakelijk dinner te geven. Wilt u een vrijgezellenfeestje geven? Neem dan contact met ons op en wij gaan kijken samen met u wat er mogelijk is. Suiderstrand ligt op het mooiste plekje van Den Haag, namelijk Kijkduin. U kunt urenlang genieten van de zandmotor onder het genot van een drankje en hapje. Via het openbaar vervoer zijn wij makkelijk bereikbaar en er ligt naast ons een groot parkeerterrein. Bovendien ligt het mooiste fietspad aan ons restaurant. Dit fietspad ligt van Kijkduin tot aan Hoek van Holland.  ​

Meer dan alleen een trouwlocatie Den Haag

Naast trouwlocatie Den Haag geven wij ook bedrijfsfeesten. U kunt er voor kiezen om uw bedrijfsuitje af te sluiten bij ons, maar wij kunnen ook uw gehele bedrijfsuitje organiseren. Via avontuurlijke en sportieve activiteiten versterkt u de teambuilding. Bent u binnenkort jarig of wilt u een klein partijtje geven? Ook hiervoor is Suiderstrand de ideale plek. Op onze website kunt u een sfeerimpressie vinden van ons restaurant en terras. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.