Zuiderstrand, Den Haag - Kijkduin 070 368 9107

Trouwlocatie Den Haag

Unieke trouwlocatie Den Haag

[trouwlocatie den haag] Op zoek naar een trouwlocatie Den Haag? Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen in de buurt van Den Haag? Wilt u uw dag extra bijzonder maken? Kies dan voor trouwen op het strand! Als trouwlocatie Den Haag zorgen we er bij Strandtent Suiderstrand graag voor dat uw dag onvergetelijk wordt! Strandtent Suiderstrand is gelegen in Kijkduin, dichtbij Den Haag. We maken graag uw bijzondere dag op het strand mogelijk!

Dé unieke trouwlocatie Den Haag 

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw complete bruiloft kunt organiseren? Dan bent u bij Strandtent Suiderstrand aan het goede adres! Wij zijn namelijk officieel trouwlocatie, waardoor u bij ons ook uw jawoord aan elkaar kunt geven. Kunt u zich er al een voorstelling van maken? Samen met uw gasten op het strand, naast de zee, elkaar het jawoord geven? Om vervolgens een heerlijke dag met uw gasten te hebben op een bijzondere, sfeervolle plek op het strand? Bij Strandtent Suiderstrand kan het allemaal! Strandtent Suiderstrand is heel geschikt als trouwlocatie Den Haag. Het is namelijk goed te bereiken voor uw gasten en het is centraal gelegen. Er kan bij Strandtent Suiderstrand gratis geparkeerd worden. Ook kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. We hebben bij Strandtent Suiderstrand alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken! 

Interesse in onze unieke trouwlocatie Den Haag?

Bent u benieuw wat wij voor u kunnen betekenen bij het organiseren van uw bruiloft op het strand? We laten u graag zien wat er bij Strandtent Suiderstrand allemaal mogelijk is! Als unieke trouwlocatie Den Haag denken wij graag met u mee om uw dag vorm te geven zoals u dat wilt. We bieden ook catering, zodat u de hele dag met uw gasten kunt verblijven op deze unieke locatie. We hebben bij Strandtent Suiderstrand alles onder één dak!  Strandtent Suiderstrand is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio. U kunt er heerlijk eten en drinken in een relaxte en ontspannen sfeer. U kunt ook bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, evenementen en feesten. Wij denken graag met u mee en helpen u om uw evenement, feest of bedrijfsuitje tot een succes te maken! Heeft u een specifiek idee, of specifieke wensen? En wilt u graag weten wat wij voor u kunnen doen? Laat ons weten wat uw plannen zijn en wij geven u graag meer informatie! We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze gezellige en sfeervolle strandtent in Kijkduin. U bent van harte welkom!

©2019 Suiderstrand - Cookievoorkeuren / Privacy - Login

Webontwikkeling: 2nd Chapter