Zuiderstrand, Kijkduin  |   T 070 368 9107
WE ZIJN WEER GEOPEND!

Trouwen op het strand

TROUWEN MET JE VOETEN IN HET ZAND, ONDERGAANDE ZON, EN GENIETEN VAN heerlijke hapjes en drankjes.

Contact opnemen

Suiderstrand is de ideale locatie voor bruiloften, bedrijfs- en privéfeesten.
Meer weten? Neem contact op via 070-2051127 (ma t/m vr).

Trouwen
op het strand

Trouwen doe je niet iedere dag, dus waarom niet op het mooiste en meest romantische plekje van Kijkduin? Trouwen met je voeten in het zand, ondergaande zon, en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Met trots bieden wij u onze unieke locatie aan voor uw bruiloft. Ons professionele team denkt graag met u mee.

Bruiloft naar wens

Bij Suiderstand kunt u uw bruiloft helemaal naar wens samenstellen. Zo hebben wij diverse arrangementen. Wat dacht u van een BBQ of een heerlijk meergangen diner? Bij Suiderstrand gaat u voor de perfecte bruiloft.

  • Bruiloft met ceremonie voor 50 - 450 personen
  • Diner, lunch en drankarrangementen
  • Trouwambtenaar, muziek en het perfecte draaiboek

Eten en drinken

Geniet van onze gerechten gemaakt met passie. Wij stellen samen met onze chef een passend menu voor u samen. Bovendien hebben wij vooraf samengestelde menu’s waar u uit kunt kiezen. Voor bbq’s, diners en buffetten hebben wij diverse mogelijkheden. In onze uitgebreide brochure vindt u meer informatie.

Brochure aanvragen

Graag werken we de plannen en ideeën verder uit. We hebben in ons informatiepakket veel van de mogelijkheden alvast voor u uitgewerkt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een informatiepakket (brochure) op te vragen

©2024 Suiderstrand - Privacy - Login

Webontwikkeling: 2nd Chapter