Zuiderstrand, Kijkduin  |   T 070 368 9107

Strandtent Kijkduin

Op zoek naar een strandtent Kijkduin? Na een lange week werken is het tijd voor ontspanning of misschien heeft u heerlijk een paar dagen vrij? Strandtent Kijkduin is dé plek voor een ontspannen avond met vrienden of familie. Ook voor een aantal dagen genieten van de heerlijke zon met een drankje in uw hand, dan bent u bij Strandtent Kijkduin aan het goede adres! Kom lekker genieten van uw welverdiende vrije avond of dagen, wij zorgen ervoor dat u een ontspannen avond beleeft met een mooi uitzicht op het strand en met een heerlijk hapje en drankje voor u op tafel. Naast dat u bij ons kunt lunchen en dineren kunt u ook bij ons ontbijten. Loopt u daarom gerust 's morgens vroeg al langs ons paviljoen, de koffie zal voor u klaar staan.  

Strandtent Kijkduin officiële trouwlocatie

Strandtent Kijkduin heeft naast de mogelijkheid tot feesten en partijen te verzorgen ook de erkenning voor officiële trouwlocatie. Suiderstrand bestaat al meer dan 15 jaar. Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in de regio. Hierdoor hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in deze branche en zijn wij een kei in het organiseren van feesten en partijen. Sinds korte tijd stellen wij ons strandpaviljoen ook beschikbaar als trouwlocatie. Bij ons heeft u alles onder 1 dak. U kunt bij ons genieten van een geweldig ontbijt, heerlijke lunch en smaakvol diner. U kunt uw strandfeest bij ons organiseren. Wij liggen pal aan de mooiste kust van Nederland waardoor u ook de mogelijkheid heeft om na een dagje strand bij ons aan te schuiven. U kunt ook uw dag starten met een kop koffie om daarna een heerlijke wandeling over het strand te maken. U kunt bij ons alle kanten op!

Mogelijkheden bij strandtent Kijkduin

Strandtent Kijkduin ligt in, zoals de naam al zegt, in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Wij zijn goed te bereiken voor een dagje strand of een avondje relaxen op ons terras. Wij nodigen u graag uit om gezellig bij ons langs te komen voor een hapje en een drankje. Wij bieden u onze trouwlocatie, feesten en partijen op ons paviljoen. Ook kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Wij zijn zoals u merkt van alle markten thuis!  Op onze sfeervolle plek aan het strand is iedereen welkom. U kunt ontspannen op ons terras, maar ook binnen is het zeker goed vertoeven. Wij beschikken over een ruim parkeerterrein. U kunt hier gratis uw auto parkeren.

©2021 Suiderstrand - Cookievoorkeuren / Privacy - Login

Webontwikkeling: 2nd Chapter