Zuiderstrand, Den Haag - Kijkduin 070 368 9107

Beachclub Kijkduin

Op zoek naar beachclub Kijkduin? Bent u van plan om binnenkort een dagje naar het strand te gaan? Wat dacht u van Kijkduin? Kijkduin is gelegen op zeer korte afstand van Den Haag en Scheveningen, maar qua drukte op het strand is dat niet te merken. Aan het strand van Kijkduin is ook ​beachclub Kijkduin gevestigd. Suiderstrand is een relaxte plek met mooi uitzicht op de strandmotor.

​Beachclub Kijkduin: van een drankje tot een topfeest!

Wanneer u een dagje naar het strand gaat, kan een bezoek aan een strandtent niet ontbreken. Beachclub Kijkduin Suiderstrand bevindt zich aan het strand van Kijkduin. U kunt op ons terras genieten van een koel drankje en een lekker hapje en ondertussen genieten van het uitzicht over het strand. Wij hebben een groot terras, er is dus altijd wel een plaatsje voor u. Is het weer wat minder? Wij hebben binnen een restaurant, dus ook bij minder weer kunt u bij ons terecht! Naast een hapje en een drankje kunt u bij ons ook terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. Op onze website vindt u onze menukaart, zodat u van tevoren alvast kunt bekijken wat u wilt bestellen. Komt u met een groep van tien personen of meer? Dan hanteren wij een vast menu. Wilt u graag bij ons komen dineren? Wij raden u aan tijdig te reserveren. Dit kunt u bij ons online doen. Op de dag zelf kunt u tot 16.00 uur online reserveren. Indien later, belt u dan rechtstreeks naar onze locatie voor mogelijke beschikbaarheid.

Goed bereikbaar en gratis parkeren!

​Beachclub Kijkduin is goed bereikbaar. Wij zijn namelijk gelegen op korte afstand van Den Haag en Scheveningen. Daarnaast kunt u vlakbij onze strandtent parkeren. Dit parkeerterrein is groot, er is dus altijd wel een plekje voor u. Tevens kunt u hier gratis parkeren! Ook per openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Verschillende bussen stoppen bij het strand van Kijkduin, zodat u maar een klein stukje hoeft je lopen voordat u op het strand en bij Suiderstrand bent. Daarnaast zijn wij gelegen aan het mooiste fietspad van Nederland, van Kijkduin naar Hoek van Holland. Wij zijn dus per auto, fiets en openbaar vervoer goed te bereiken!

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden van beachclub Kijkduin of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

©2019 Suiderstrand - Cookievoorkeuren / Privacy - Login

Webontwikkeling: 2nd Chapter