BBQ strand Kijkduin

bbq strand kijkduinZoekt u een mooie locatie voor een BBQ strand Kijkduin? Dan is Suiderstrand iets voor u! Suiderstrand is gevestigd in Kijkduin en heeft prachtig uitzicht over de duinen. Daarnaast beschikken wij over een ruim terras met veel zit mogelijkheden. Heerlijke banken om in te relaxen en fijne stoelen om even te genieten van de buitenlucht. Bovendien is Suiderstrand ook erg geschikt voor als BBQ strand Kijkduin. Doordat wij aan het strand liggen kunnen wij voor u een BBQ feest op maat verzorgen. Want ook voor feesten en partijen is Suiderstrand de locatie voor een leuk en gezellig feest. Wilt u uw bedrijfsuitje laten eindigen bij ons? Geen probleem, wij verzorgen de BBQ en u kunt lekker achterover leunen en kijken naar de ondergaande zon. Als BBQ strand Kijkduin komt u niks te kort. Daarnaast heeft Suiderstrand een goede connectie met Flitz-events. Flitz-events regelt onder andere avontuurlijke en sportieve activiteiten die de teambuilding versterkt. Er is van alles mogelijk bij Suiderstrand!

​Een BBQ strand Kijkduin voor u!

Suiderstrand gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wij hebben speciaal voor u een informatiepakket opgesteld. In dit informatiepakket staan onder andere de mogelijkheden van Suiderstrand en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u andere wensen of eisen? Geen probleem. U kunt met ons contact opnemen en wij bespreken graag wat wij voor u kunnen doen. Wilt u graag trouwen bij ons? Dat kan! Suiderstrand is een mooie plek om elkaar het ja-woord te geven. Na afloop kunt u uw gezelschap trakteren op een BBQ aan het strand. Suiderstrand beschikt over een hardwerkend en professioneel team die er alles aan zal doen om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Niet alleen voor bedrijfsuitjes en trouwfeestjes zijn wij geschikt. Ook wanneer u iets te vieren heeft of geslaagd bent kunt u bij ons terecht. Wij zijn de perfecte locatie voor zowel feestjes als een BBQ strand Kijkduin!

​Een BBQ strand Kijkduin en meer!

​Suiderstrand is uitgegroeid naar een volwaardig restaurant met een prachtig terras. Lekker eten, dansen, genieten en relaxen is bij ons mogelijk. Wij zijn goed bereikbaar via het openbaarvervoer, de fiets en met de auto. Suiderstrand is gevestigd aan de strandopgang. Op onze website kunt u meer lezen over onze evenementen en activiteiten. Daarnaast kunt u ons menu bekijken en eenvoudig reserveren. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over wat er kan bij Suiderstrand? Wij zijn bereikbaar via de telefoon en het contactformulier op de website. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen. Suiderstrand ziet u graag!

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@suiderstrand.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.