BBQ strand Kijkduin

bbq strand kijkduinOp zoek naar BBQ strand Kijkduin? Wilt u graag een barbecue op het strand van Kijkduin organiseren? Dan bent u bij Suiderstrand aan het juiste adres. Suiderstrand is een relaxte plek met een mooi uitzicht op de zandmotor. Bij uitstek de locatie voor een BBQ Strand Kijkduin!

​BBQ strand Kijkduin: tot in de puntjes geregeld!

Wordt u binnenkort 50 en wilt u dit op een bijzondere manier vieren? Wat denkt u van ​BBQ strand Kijkduin? Dit is mogelijk bij strandtent Suiderstrand. Suiderstrand is gelegen aan het strand van Kijkduin. Wij zijn de ultieme locatie wanneer u uw verjaardag op het strand wilt vieren. Wij hebben alles onder één dak en kunnen de catering ook voor u verzorgen. Onze koks regelen de barbecue en bereiden het vlees en de groenten, terwijl u met uw gasten kunt genieten. Uw verjaardag zal nog nooit zo ontspannen zijn verlopen. Blijkt het op de dag van uw verjaardag toch geen mooi weer te zijn? Geen probleem! Dan vieren wij uw verjaardag gewoon in onze strandtent. Onze strandtent is van binnen ook in de stijl van het strand ingericht. Zo heeft u toch nog het idee van een ​BBQ strand Kijkduin. Op onze website vindt u foto's van onze strandtent. Zo krijgt u een indruk van de sfeer in onze strandtent.

​Meer dan BBQ strand Kijkduin

Bij strandtent Suiderstrand kunt u niet alleen terecht voor een barbecue op het strand. U kunt tijdens of na een dagje strand ook bij ons terecht voor een ontbijt, lunch of diner en natuurlijk voor een hapje en een drankje. Daarnaast is het mogelijk om een personeelsuitje bij ons te organiseren of uw trouwceremonie bij ons te houden. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie! Heeft u er altijd van gedroomd om te trouwen op het strand, met uw voeten in het zand en op uw feest te genieten van een ondergaande zon? Het is allemaal mogelijk bij Suiderstrand. U kunt er ook voor kiezen om alleen uw receptie of feest bij ons te houden. Wij bespreken graag met u uw ideeën. Wij hebben ook verschillende ideeën en mogelijkheden uitgewerkt en opgenomen in een informatiemap. U kunt deze informatiemap gratis en geheel vrijblijvend aanvragen door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen er alles aan doen om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken!

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over BBQ strand Kijkduin? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.