Zuiderstrand, Den Haag - Kijkduin 070 368 9107

Strandtent Den Haag

Bent u op zoek naar een sfeervol en een relaxte strandtent Den Haag? Bij Strandtent Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een heerlijk terras aan met de eerste zonnestralen! U kunt bij ons heerlijk ontspannen bij ons prachtige paviljoen, direct aan het strand. Wij hebben voor u een breed assortiment op de kaart van hapjes en drankjes. Onze kaart is in de loop van de jaren uitgebreid. Wij kunnen u verzekeren dat wij smaakvolle gerechten voor u hebben. Bent u op zoek naar een gezellige strandtent Den Haag? Wij nodigen u graag uit om gezellig dagje of avond bij ons langs te komen en te genieten van onze menukaart. Komt u een drankje drinken, lunchen met vrienden of dineren met familie? Het kan bij ons allemaal! Op onze sfeervolle plek op het strand is iedereen welkom. U kunt bij ons heerlijk ontspannen op ons terras, maar ook binnen in ons paviljoen creëren wij een sfeervolle plek.

Strandtent Den Haag bied u ontbijt, lunch en diner aan!

Wij bieden u ontbijt, lunch en diner aan! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze strandtent met onze uitgebreide menukaart. U kunt dan ook onder het genot van een verfrissend drankje de sfeer proeven in onze gezellige strandtent. Strandtent Den Haag staat garant voor een heerlijk ontspannen dag aan de kust van ons mooie Nederland. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze strandtent en te genieten van de eerste zonnestralen en onze aangeboden hapjes. U kunt bij ons heerlijk een drankje drinken op het terras of aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Laat u verrassen door onze keuken. U kunt onze verrassende en uitgebreide menukaart alvast bekijken op onze website. 

Mogelijkheden bij strandtent Den Haag

Mede doordat wij zo dichtbij Den Haag zijn gevestigd is onze locatie heel geschikt voor evenementen, feesten en bruiloften. Ook voor bedrijfsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook sinds kort een officiële trouwlocatie! U kunt bij ons uw ja-woord geven. Wij zorgen ervoor dat al 

©2019 Suiderstrand - Cookievoorkeuren / Privacy - Login

Webontwikkeling: 2nd Chapter