Strandtent Den Haag

strandtent den haagBent u op zoek naar een gezellige strandtent Den Haag? Kom dan langs bij Strandtent Suiderstrand, de ultieme strandtent Den Haag! Hier, bij Strandtent Suiderstrand in Kijkduin, kunt u heerlijk ontspannen op een prachtige plek aan zee. Strandtent Suiderstrand is vanuit Den Haag heel goed en snel te bereiken. 

Kom langs bij strandtent Den Haag!

Wilt u het weekend inluiden na een week werken? Wilt u gezellig iets eten met vrienden? Bezoek onze strandtent Den Haag. Bent u op zoek naar een sfeervolle strandtent in de buurt van Den Haag? U bent van harte welkom bij Strandtent Suiderstrand! U kunt heerlijk een drankje drinken op het terras of aanschuiven voor een heerlijke lunch of een lekker diner. U kunt zelfs bij Strandtent Suiderstrand ontbijten! U kunt onze verrassende en uitgebreide menukaart alvast op onze website bekijken. Maar om al het lekkers te proeven zult u toch echt langs moeten komen!

Mogelijkheden bij strandtent Den Haag

Mede doordat we zo dichtbij Den Haag zijn gevestigd is onze locatie heel geschikt voor evenementen, feesten en bruiloften. Ook voor bedrijfsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres. We werken samen met Flitz-events zodat we u verrassende activiteiten kunnen bieden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Wat voor soort evenement u ook wilt organiseren, wij staan voor u klaar en helpen u graag om er een succes van te maken. We hebben bij Strandtent Suiderstrand alles onder één dak. Zo is Strandtent Suiderstrand bijvoorbeeld ook officieel trouwlocatie, zodat u op het strand van Kijkduin elkaar het jawoord kunt geven. Ook catering is aanwezig, zodat we ook voor grotere groepen heerlijk eten en drinken kunnen bieden! Wilt u graag meer weten over het organiseren van een evenement bij Strandtent Suiderstrand? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Bent u op zoek naar een gezellige strandtent Den Haag? We nodigen u graag uit om gezellig bij ons langs te komen. Of dat u nu even een drankje wilt komen doen, wilt lunchen met vrienden of dat u graag wilt dineren met familie, het kan bij ons allemaal! Op onze sfeervolle plek op het strand is iedereen welkom. U kunt ontspannen op onze terras, maar ook binnen is het goed toeven. Strandtent Suiderstrand is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio. De locatie is centraal gelegen en makkelijk te bereiken vanaf Den Haag of Scheveningen. U kunt bij Strandtent Suiderstrand gratis parkeren. We hopen u binnenkort welkom te mogen heten in de gezelligste strandtent van Den Haag en omstreken!

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.