Strandtent Den Haag

strandtent den haagSuiderstrand is de strandtent Den Haag voor relaxen en genieten. Suiderstrand is gevestigd aan de strandopgang aan het strand van Kijkduin. U kunt onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het uitzicht op de zandmotor. Voor iedereen is er plek bij Suiderstrand. Als strandtent Den Haag is Suiderstrand ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige beachclub met lekker eten en fijne sfeer. Er zijn veel zit- en ligplekken waar u volledig tot rust kan komen. Wij zitten op een prachtige locatie waar u volledig tot rust kan komen. Op onze website vindt u een sfeerimpressie van ons terras en restaurant. Daarnaast is het mogelijk om via de website online te reserveren. U kunt namelijk ook bij ons heerlijk dineren en lunchen. Benieuwd naar wat wij hebben te bieden? Neem dan een kijkje in onze menukaart en reserveer op tijd! ​

Waarom deze strandtent Den Haag?

Als strandtent Den Haag ligt ​Suiderstrand op het mooiste plekje van Kijkduin. U kunt urenlang kijken naar de prachtige duinen en genieten van de zon. Helaas is het zo dat het niet altijd mooi weer is in Nederland. Maar ook binnen is het heerlijk vertoeven. Door onze mooie en relaxte inrichting kunt u heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Daarnaast is Suiderstrand erg makkelijk te bereiken. Naast ons ligt een groot parkeerterrein waar u uw auto kwijt kunt. Bent u met het openbaar vervoer? Geen probleem. Er rijden vaak bussen op en neer en stoppen vlakbij ons restaurant. Bovendien ligt er ook een heel mooi fietspad naast ons. Het fietspad van Kijkduin naar Hoek van Holland! 

​Alles kan bij strandtent Den Haag!

​Naast een dagje ontspannen en even bijkomen van de dag kunnen wij ook feestelijke evenementen organiseren. Wij doen meer als strandtent Den Haag. Bent u binnenkort jarig of heeft u iets te vieren? Suiderstrand is een originele plek om uw verjaardag of feest te geven. Is het altijd al een droom geweest om op het strand te trouwen? Suiderstrand is een officiële trouwplek. Wij verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Suiderstrand beschikt over een hardwerkend en professioneel team die de hele dag voor u klaar staat. Zoekt u een leuke manier voor teambuilding? Ook bedrijfsuitjes zijn mogelijk bij Suiderstrand. Wij bieden sportieve en avontuurlijke activiteiten aan om de team spirit van uw collega's te versterken. Wilt u uw bedrijfsuitje bij ons eindigen? Wij kunnen een heerlijke BBQ organiseren op het strand.  Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. Wij kunnen u een informatiepakket geven waar al onze mogelijkheden op een rijtje staan. Wij horen het graag! 

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.