Strandfeest Kijkduin

strandfeest kijkduinOp zoek naar een locatie voor uw strandfeest Kijkduin? ​Gaat u trouwen en wilt u iets anders dan een standaard feest? Wat dacht u van een ​strandfeest Kijkduin? Trouwen met je voeten in het zand, ondergaande zon en genieten van een heerlijke barbecue. Waar wacht u nog op? Boek snel Suiderstrand voor uw strandfeest Kijkduin!

​Strandfeest Kijkduin: de strandlocatie in Kijkduin!

Strandtent Suiderstrand in Kijkduin is een officiële trouwlocatie. Droomt u al jaren van een trouwceremonie op het strand? Bij Suiderstrand is het mogelijk! Ook na de ceremonie kunt u bij ons uw trouwfeest vieren. Wij hebben alles onder één dak, dus wij kunnen ook voor u de catering regelen. Wilt u alleen uw trouwfeest op het strand vieren? Ook dat is mogelijk. Wij hebben verschillende ideeën uitgewerkt in onze informatiemap. Wij bespreken uiteraard ook graag met u uw ideeën. Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van de informatiemap contact met ons op. U kunt van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Niet alleen trouwlocatie

U kunt niet alleen bij ons terecht voor strandfeest Kijkduin ter gelegenheid van een bruiloft. U kunt ook een bedrijfsfeest of een feest ter gelegenheid van uw verjaardag bij ons organiseren. Voor bedrijfsfeesten werken wij samen met Flitz-events. Zij organiseren ook bedrijfsuitjes. Wilt u dus eerst op een actieve manier bezig zijn en daarna een feest organiseren voor uw personeel? Bij Suiderstrand is het mogelijk! ​Ook voor privéfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bijvoorbeeld bij ons op het strand barbecuen. Onze koks bereiden voor u het vlees en u kunt met uw familie en vrienden genieten van het eten, de gezelligheid en de zonsondergang. Neem voor meer informatie over onze events contact met ons op.

​Eenvoudig te bereiken en gratis parkeren!

Strandtent Suiderstrand is eenvoudig te bereiken vanuit alle richtingen. Wij zijn gevestigd in Kijkduin, op korte afstand van Den Haag en Scheveningen. Het voordeel van het strand van Kijkduin ten opzichte van Scheveningen, is dat u gratis kunt parkeren. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte, u zult dus altijd een parkeerplek vinden. Tevens zijn wij goed bereikbaar wanneer u met het openbaar vervoer komt. Er stoppen verschillende bussen in Kijkduin, vlakbij het strand. Ook zijn wij gelegen aan het mooiste fietspad van Nederland, van Kijkduin naar Hoek van Holland. Per auto, fiets of openbaar vervoer, wij zijn altijd eenvoudig te bereiken!

​Meer informatie? Neem contact op!

​Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Suiderstrand? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.