Feestlocatie Kijkduin

feestlocatie kijkduinZoekt u een originele feestlocatie Kijkduin? Dan is Suiderstrand iets voor u! Suiderstrand is gevestigd aan het Zuiderstrand van Kijkduin. Hier kunt u lekker genieten en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Suiderstrand beschikt over een groot terras met veel zitplekken. Op het terras kunt u heerlijk relaxen, liggen en genieten van de gezonde buitenlucht. Door de fijne inrichting wordt er een relaxte sfeer gecreëerd. Maar Suiderstrand is niet alleen geschikt voor ontspanning. Ook kunt u bij ons terecht voor feesten en partijen. Bent u jarig of heeft u iets te vieren? Wij slaan graag de deuren voor open. Door de ruimte en gezellige sfeer kunnen er veel gasten bij ons terecht. Maar ook voor kleine partijen staan wij voor u klaar. Wij verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Als feestlocatie Kijkduin beschikt Suiderstrand over een hardwerkend team. Ons personeel bevat veel kennis en ervaring als het gaat om organisatie en plannen. Wij zorgen er voor dat u niks te kort komt.  ​

Mogelijkheden bij onze feestlocatie Kijkduin

​Naast uw verjaardag vieren als feestlocatie Kijkduin regelen wij ook grotere evenementen. Wilt u een leuk bedrijfsuitje organiseren? Dat is geen probleem bij Suiderstrand. Suiderstrand heeft een nauwe samenwerking met Flitz-events. Zij regelen avontuurlijke en sportieve activiteiten die gericht zijn om teambuilding. Een bedrijfsuitje is nog nooit zo leuk geweest! Lach, werk samen en geniet van de buitenlucht. Na afloop verwelkomen wij u met een hapje en een drankje om deze dag af te sluiten. Wilt u met de voeten in het zand trouwen? Suiderstrand is ook een hele mooie locatie om te trouwen. Zeg ja tegen uw partner terwijl de zon ondergaat en geniet van de avond met een heerlijke barbecue. Suiderstrand regelt namelijk ook barbecue feesten op het strand. Leuk met vrienden of familie. Heeft u interesse? Wanneer u contact met ons opneemt sturen wij een informatiepakket op. Hierin staan alle mogelijkheden die wij aanbieden. Staat er iets niet bij? Bel ons gerust en wij helpen u graag. Wij luisteren naar uw wensen en spelen hier zo goed mogelijk op in. Wij willen een bijdrage leveren aan uw dag. Ook voor een dagje relaxen en ontspannen zijn wij altijd open. U kunt online reserveren wanneer u wilt komen lunchen of dineren. 

​Suiderstrand - uw feestlocatie Kijkduin

Onze feestlocatie Kijkduin kunt u vinden aan de strandopgang. Naast ons ligt een groot parkeerterrein waar u uw auto kwijt kunt. Ook met het openbaar vervoer en de fiets zijn wij goed bereikbaar. Aan ons restaurant en terras ligt het mooiste fietspad van Nederland, deze loopt van Kijkduin naar Hoek van Holland. Wij zien u graag bij Suiderstrand!

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.