Feestlocatie Den Haag

feestlocatie den haagSuiderstrand heeft een unieke ligging als het gaat om een feestlocatie Den Haag. Het ligt aan het Zuiderstrand en heeft uitzicht over de zandmotor. Bij Suiderstrand heeft u alles om er een geslaagde dag van te maken. Wilt u uw verjaardag vieren met een groot gezelschap? Dat kan! Suiderstrand heeft een ruim terras met vele zit- en ligplekken. Hier kunt u en uw gezelschap heerlijk genieten en ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Is het weer wat minder? Dat is voor Suiderstrand geen enkel probleem. Ook binnen is het bij Suiderstrand leuk ingericht en heerlijk vertoeven. Bent u op zoek naar een originele feestlocatie Den Haag? Dan heeft Suiderstrand alles in huis om dat waar te maken. Bij Suiderstrand is er van alles mogelijk! ​

Waar is de feestlocatie Den Haag?

​Als feestlocatie Den Haag is Suiderstrand gevestigd op het mooiste plekje van Kijkduin. Het ligt aan de strandopgang en is bereikbaar via de fiets, auto en openbaar vervoer. Aan ons terras ligt een lang fietspad dat loopt van Kijkduin naar Hoek van Holland. Bij ons kunt u gerust even pauze nemen of ontspannen na een dagje fietsen. Ook ligt er een groot parkeerterrein naast ons waar u uw auto kwijt kunt als u komt voor een dagje strand. Daarnaast gaan er ook een aantal bussen naar Kijkduin. 

​De mogelijkheden als feestlocatie Den Haag

​Heeft u een klein gezelschap en wilt u een intiem feestje geven? Suiderstrand kan als feestlocatie Den Haag feesten en partijen verzorgen op maat. Ons team werkt de hele dag hard aan de verzorging van uw evenement. Wij zorgen er voor dat alles vlekkeloos en soepel verloopt. Is het altijd al een grote droom geweest om het ja woord te zeggen op het strand? Suiderstrand is een trouwlocatie met een adembenemend uitzicht over de duinen. Na afloop kunt u uw gezelschap trakteren op een door ons verzorgde barbecue. Niet alleen voor trouwen en verjaardag zijn wij geschikt. Wilt u een avontuurlijke en sportief bedrijfsuitje? In samenwerking met Flitz-events kunnen wij leuke activiteiten verzorgen die in het teken staan van teambuilding. Ook barbecue feesten als afsluiting is bij ons mogelijk. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten speciaal voor u. ​Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Hier staan al onze activiteiten op een rijtje. Bent u benieuwd naar onze menukaart? Ook deze is te vinden op onze website. Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar via de telefoon en staan u graag te woord. Hoe kan Suiderstrand u van dienst zijn?

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.