Feestavond Kijkduin

feestavond kijkduinWilt u een leuke feestavond Kijkduin? Dan kunt u terecht bij Suiderstrand! Suiderstrand heeft alles in huis om er een geslaagde feestavond van te maken. Suiderstrand bevindt zich op een bijzondere locatie met een fijne sfeer. Ons terras ligt aan het Zuiderstrand en heeft prachtig uitzicht op de zee en de duinen. Bij ons kunt u heerlijk vertoeven overdag en lekker feesten in de avond. Bij Suiderstrand is er veel mogelijk. Suiderstrand heeft veel ervaring met het organiseren van feesten en partijen. Ons team is professioneel en hardwerkend. Wij zullen er alles aan doen om uw feest onvergetelijk te maken. Regent het of wordt het ineens erg fris? Ook binnen is het heerlijk vertoeven bij Suiderstrand. Wij zorgen ervoor dat u niks te kort komt. Suiderstrand is de leukste plek voor een feestavond Kijkduin. Het ligt centraal en is erg bereikbaar via de auto, fiets en openbaar vervoer. Het is altijd gezellig bij Suiderstrand!

Een feestavond Kijkduin organiseren

Bij Suiderstrand hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie. Wij zijn een goede feestlocatie en hebben alle voorzieningen om uw feest in orde te maken. Wilt u een sportief en avontuurlijk bedrijfsuitje? Dat kan! Suiderstrand werkt samen met Flitz-events die leuke activiteiten biedt om de teambuilding te versterken. Geniet na afloop van een door ons verzorgde barbecue. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten speciaal voor u. Ook voor een bedrijfsfeest is Suiderstrand geschikt. Is het altijd al een droom geweest om het ja woord te zeggen op het strand? Nu is het mogelijk! Suiderstrand is een officiële trouwlocatie met alle gemakken voorzien. U heeft tijdens de ceremonie prachtig uitzicht op de zee en de zandmotor en na afloop kunt u nagenieten met een hapje en een drankje. Allemaal mede mogelijk gemaakt door Suiderstrand. Heeft u bepaalde eisen of wensen? Wij denken graag met u mee. Wilt u een intiem en klein feestje? Geen probleem. Wilt u met een grote groep komen eten bij Suiderstrand? Ook dat kan geregeld worden.

​Een feestavond Kijkduin door Suiderstrand

Wilt u graag een feestavond Kijkduin regelen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag met het vormgeven van uw feest. Wat uw rede ook is om iets te vieren, bij ons kan het! Wat zijn uw wensen? Wat is uw budget? Hoeveel gasten kunnen wij verwachten? Wij gaan graag met u in overleg om uw feestavond Kijkduin perfect te maken!

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.