Feestavond Den Haag

feestavond den haagZoekt u een leuke locatie voor een feestavond Den Haag? Wat dacht u van Suiderstrand in Kijkduin? Suiderstrand biedt een originele en prachtige locatie voor uw feest. U heeft uitzicht op het strand en kan lang genieten van de ondergaande zon. Wij verzorgen uw avond met lekkere hapjes en drankjes. Wat wilt u nog meer? Suiderstrand is goed bereikbaar en ligt op een centrale plek. U kunt Suiderstrand vinden aan de strandopgang. Naast ons ligt een groot parkeerterrein waar u uw auto kwijt kunt. Gaat u een fietstocht maken? Onze beachclub ligt naast het mooiste fietspad van Nederland. Dit fietspad loopt van Kijkduin naar Hoek van Holland. Neemt u niet de auto of de fiets, maar komt u met het openbaar vervoer? Er rijden dagelijks bussen naar Kijkduin. Wij zorgen ervoor dat uw feestavond Den Haag perfect wordt! Heeft u iets te vieren of komt u met een groot gezelschap? Wij maken er een onvergetelijke avond van. Wilt u het wat groters aanpakken, zoals een bedrijfsuitje? Geen probleem. Er zijn veel mogelijkheden bij Suiderstrand en wij vertellen er graag meer over!

De mogelijkheden als feestavond Den Haag

Wat de reden ook is voor een feestje, bij ons kan het. Wij verzorgen veel feesten en partijen voor verschillende hoeveelheid gasten. Door ons ruime terras en fijne locatie kunnen wij van alles aanbieden. Wilt u altijd al trouwen op het strand? Dat kan! Wij hebben een prachtige trouwlocatie. Trouwen op het strand is romantisch, sfeervol en onvergetelijk. Na afloop kunnen wij u een hapje en een drankje aanbieden of een volledige barbecue verzorgen. Wilt u de band tussen uw collega’s versterken? Neem ze dan mee naar Suiderstrand als een bedrijfsuitje. Wij verzorgen in samenwerking met een evenementenbedrijf sportieve en avontuurlijk activiteiten om de teambuilding te versterken. Of wilt u een bedrijfsfeest geven? Lekker genieten van een drankje kijkend naar de ondergaande zon. Het kan allemaal bij Suiderstrand.

​Een feestavond Den Haag door Suiderstrand

Heeft u interesse en wilt u een feestavond Den Haag bij ons realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Hoeveel gasten zijn er? Wat is uw budget? Wat voor feest had u in gedachte? Wij willen samen met u uw feest vormgeven zoals u het wilt. Wij bekijken met onze ervaring wat mogelijk is en geven advies indien nodig. Wij vinden het van groot belang dat uw feestavond Den Haag in de puntjes wordt verzorgd. Ons team is professioneel en hardwerkend. Wij zien u graag bij Suiderstrand!

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.