Bedrijfsuitje Kijkduin

bedrijfsuitje kijkduinOp zoek naar bedrijfsuitje Kijkduin? Bent u dit jaar aan de beurt om het bedrijfsuitje te organiseren? Bent u daarom op zoek naar een locatie voor bedrijfsuitje Kijkduin? Dan moet u bij Suiderstrand zijn. Suiderstrand is dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje!

​Bedrijfsuitje Kijkduin bij Suiderstrand

Een bedrijfsuitje is de ultieme manier om je personeel te belonen voor een jaar hard werken. Daarnaast kun je met een bedrijfsuitje de onderlinge band versterken. Een bedrijfsuitje kan echter een hele organisatie zijn. Wat gaan we doen en waar? Bij Suiderstrand in Kijkduin kunt u een bedrijfsuitje organiseren. Wij doet dit samen met Flitz-events. Wilt u graag een actief programma of toch iets rustigers? Bij ons is het mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zeskamp op het strand, maar ook voor een workshop zandsculpturen maken. Kijk op de website van Flitz-events voor de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een ​bedrijfsuitje Kijkduin? Neem dan contact met ons op. Na zo'n bedrijfsuitje Kijkduin heeft iedereen wel een maaltijd verdiend. Nadat u klaar bent met de activiteiten kunt u genieten van een heerlijke barbecue bij Suiderstrand. Onze koks bereiden voor u het vlees en u kunt samen met u collega's nagenieten van de activiteiten, de ondergaande zon en de gesprekken met elkaar. Een bedrijfsuitje bij Suiderstrand zal een bedrijfsuitje zijn die uw collega's niet snel zullen vergeten!

Meer dan een locatie voor uw bedrijfsuitje Kijkduin!

U kunt bij Suiderstrand niet alleen terecht voor een bedrijfsuitje. Wij zijn een strandtent. U kunt bij ons dus terecht voor een hapje en drankje tijdens of na een dagje strand. Daarnaast kunt u bij ons ontbijten en dineren. Op onze website vindt u de complete menukaart. Wilt u bij ons komen dineren? Reserveer dan van tevoren. Wij raden u aan dit tijdig te doen. U kunt tot 16.00 uur online reserveren, daarna kunt u rechtstreeks naar onze locatie bellen. Komt u met een groep van tien personen of meer? Dan hanteren wij een vast menu. ​Naast een 'gewone' strandtent zijn wij ook een locatie voor feesten. Bent u binnenkort 25 jaar getrouwd, gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Suiderstrand is de perfecte feestlocatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen of gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact gegevens

Suiderstrand BV
Strandslag 2a,
Den Haag Kijkduin

Telefoonnummer locatie:
070 - 3689107

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
op het telefoonnummer:
070 - 2051127

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.